Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Το μέλλον του Χατζηγάκη...

Η Ελλάδα είναι πρώτη φορά κομμένη στα 5!


Πάνω από 7500 τρακτέρ και 14000 αγρότες είναι αυτή τη στιγμή κατά μήκους της Εγνατίας αλλά και της Εθνικής οδού.
Κλειστά από τους αγρότες παραμένουν τα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής και η εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης είναι κλειστή στην κοιλάδα των Τεμπών, στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, στις Μικροθήβες και στο Κάστρο.Αλλά κινητοποιήσεις είναι σε εξέλιξη σε όλη της υπόλοιπη Ελλάδα,από τη Κρήτη ως τις Σέρρες και την Αλεξανδρούπολη!
Όλοι οι αγρότες δηλώνουν ξεκάθαρα πως θα παραμείνουν στα μπλόκα έως ότου δοθεί λύση στα προβλήματά τους.
Ο κύριος Χατζηγάκης,όπως λένε οι αγρότες,κάποτε ανέβαινε μαζί τους στα τρακτέρ και φώναζε περισσότερο από αυτούς.... τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα που είναι στη κυβέρνηση και κάνει την πάπια κανονικότατα!!..
Μάλλον το μέλλον του ανήκει....όπως δείχνει και η φώτο...

hakis-hakis.blogspot.com

Δεν το κουνάμε ρούπι από τη θέση της Λαϊκής


Έχουμε γίνει σάκος του μποξ και εκβιασμών κάθε φορά που πλησιάζει ο καιρός για τη δημοπράτηση των θέσεων.


Η Κινητή Λαϊκή.

Πότε από εδώ και πότε από εκεί

Αυτή δεν είναι λαϊκή αυτή είναι κινητή σκηνή.

Τράβα ένας απ΄εδώ τράβα ο άλλος από εκεί.

Κανονικά μετά από τόσα χρόνια τράβα - τράβα η λαϊκή θα έπρεπε να μπει σε τροχόσπιτα και να πηγαίνει πότε κατά εδώ και πότε κατά εκεί.

Δεν πρόκειται να φύγει η Λαϊκή έλεγαν χαρακτηριστικά χθες πωλητές των λαικών αγορών «απλώς μας εκβιάζουν πάλι οι πολιτικοί παράγοντες για να μας έχουν και πάλι όμηρους όλο αυτό το προεκλογικό διάστημα. Δεν βάζουν εμάς μόνο σε ομηρία και κάποια φοβία, για να τρέξουμε και πάλι στα γραφεία τους, αλλά κρατούν και τα πέριξ καταστήματα και τους υπόσχονται διάφορα για να τους υφαρπάξουν την ψήφο και τίποτα άλλο».

Δεν το κουνάμε ρούπι από τις θέσεις μας έλεγαν οι παραγωγοί της καθημερινής και εβδομαδιαίας λαϊκής. Δε θα γίνουμε μπαλάκι της νομαρχιακής και δημοτικής αρχής. Να πάνε να παίξουνε αλλού τα παιχνίδια των ρουσφετιών τους.

Δύσκολοι καιροί για τους επαγγελματίες του δρόμου, που ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά έχουνε γίνει ένας ο σάκος του μποξ και εκβιασμών κάθε φορά που πλησιάζει ο καιρός για τη δημοπράτηση των θέσεων που δυστυχώς εξακολουθεί ακόμη να ισχύει.