Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

"Πράσινο φως" για τον Ελληνικό Χρυσό

Το «πράσινο φως» άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας για τη συνέχιση των έργων εκμετάλλευσης χρυσού στη θέση Σκουριές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής από την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕΜΒΧ».
Το Ε' Τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου απέρριψε την προσφυγή του Συλλόγου και κατοίκων της Μεγάλης Παναγιάς που στρεφόντουσαν κατά το σκέλος εκείνο της προμελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά την παραβίαση της

Στη φυλακή ο εκδότης Γιώργος Κουρής

Στη φυλακή οδηγούνται ο εκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του, Ανδρέας, μετά τις απολογίες τους στην 11η τακτική ανακρίτρια για υπόθεση χρεών τού τηλεοπτικού σταθμού «Alter».
Πατέρας και γιος, καθώς και άλλα δύο μέλη του ΔΣ, που επίσης έχουν κριθεί προφυλακιστέοι (εις εξ αυτών είναι ο διευθύνων 
 

Άλλος...για τη Ρουμανία

Αποχωρεί απ' την Ελλάδα και η γνωστή εταιρεία ελαστικών Michelin, μετά από 34 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας.
Σε σημείωμά της προς τους συνεργάτες της στην Ελλάδα, αναφέρει ότι η θυγατρική στην Ελλάδα παύει να υφίσταται και στο εξής οι δραστηριότητες της στη χώρα θα υπάγονται στη θυγατρική της στη Ρουμανία.
Η γαλλική εταιρεία ελαστικών δραστηριοποιείται στη χώρα μας από

Μπλοκαραν το σπίτι του Κολλάτου, έτοιμοι για εισβολή

 Κολλάτος: Με συλλαμβάνουν για τη σημαία στο σπίτι μου
Ρεπορτάζ: Βίκη Αλεξανδροπούλου
"Έχω δέκα αστυνομικούς έξω από το σπίτι μου, που ζητούν να κατεβάσω τη σημαία. Αλλά δεν θα την
κατεβάσω" είπε πριν από λίγο στο enikos.gr o Δημήτρης Κολλάτος, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι από στιγμή σε στιγμή, φθάνει Εισαγγελεάς για να μπει στο σπίτι του.
Ο λόγος για την "περιπέτεια" του Δημήτρη Κολλάτου είναι η σημαία στο μπαλκόνι, που απεικονίζει μια γερμανική μπότα να πατάει την ελληνική σημαία και να αφήνει ένα ματωμένο αποτύπωμα.
Πριν από λίγο, αστυνομικοί ζήτησαν από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο,

Και άλλο τροχαίο στην Καλαμπάκα

Πριν λίγη ώρα και πάλι στην οδό Πίνδου
Ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό των επιβατών.
Αυτή τη φορά Ι.Χ αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.